«Україно, моя Україно, я для тебе на світі живу!»

4 грудня, напередодні свята Дня Збройних сил України, що відзначається в нашій державі 6 грудня та дня визволення міста Олександрії від німецько-фашистських загарбників у II Світовій війні, в Олександрійському професійному аграрному ліцеї було проведено виховний захід з участю старшого прапорщика Олександрійського військкомату Дмітрієва Михайла Анатолійовича «Україно, моя Україно, я для тебе на світі живу!».

День Збройних сил України – це насамперед свято на честь, військовослужбовців, які нині захищають територію нашої країни від ворогів, піклуються про безпеку та зміцнення обороноздатності української держави, це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна лишається суверенною незалежною державою.

Захід проведено з метою військово-патріотичного виховання учнівської молоді, мотивації до військової служби, зацікавленості до військових професій. Пам’ять відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, та неподільність нашої держави та воїнів, які полягли у II Світовій війні, визволяючи рідну землю від німецько-фашистських загарбників присутні на заході вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до могили невідомому солдату, віддаючи пошану бійцям та командирам 111-ої стрілецької Олександрійської Червонопрапорної дивізії ордена Б. Хмельницького, які загинули визволяючи наш рідний край.

Categories: