«СНІД- загроза людству!»

1 грудня – вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цей день став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і можливістю підвищити рівень обізнаності про це захворювання та його профілактику.

Маючи на меті проінформувати учнівську молодь про хворобу століття, ознайомити зі шляхами інфікування, ознаками та профілактикою СНІДу, 1 грудня в Олександрійському професійному аграрному ліцеї проведено годину-застереження «СНІД – загроза людству!» Під час заходу учні розширили свої знання про небезпеку епідемії ВІЛ/СНІДу, відповідаючи на запитання вікторини «Шо я знаю про ВІЛ-інфекцію та СНІД», переглянувши презентацію на тему «ВІЛ/СНІД – чума ХХI століття», пройшовши тестування «Ситуації: безпечно та небезпечно!» Присутні учні на заході прийняли участь в акції «СНІДУ – НІ!», під час якої здобувачі освіти одягли червоні стрічки, що є символом нашого співчуття, підтримки та надії без СНІДу.


Педагогічний колектив, бібліотекар навчального закладу, проводячи різноманітні форми масових заходів, індивідуальні профілактичні бесіди, приділяють достатньо уваги у виховній роботі з валеологічного виховання своїх учнів.

Categories: