Калейдоскоп заходів до дня святого Валентина «Свято закоханих сердець»

      Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів, яке окриляє, дає сили і натхнення, радість і захоплення. Це сильне почуття заслуговує на свій день, і таке свято є, 14 лютого – День святого Валентина.  Воно користується великою популярністю і святкується майже в усіх країнах світу. В цей день панує радість, та справжні піднесені почуття любові, чисті, ніжні, щирі. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились.

      Учнівська молодь Олександрійського професійного аграрного ліцею, вже встигла полюбити цей день, коли до Дня усіх закоханих облаштована красива фото зона для усіх охочих сфотографуватись у передсвятковій романтичній атмосфері, коли проводяться цікаві масові заходи з конкурсами та розіграшами подарунків, і, звісно ж, традицією стало написання листівок-валентинок з привітаннями та найкращими побажаннями для людей небайдужих серцю.

       11 лютого в аграрному ліцеї було проведено святкову молодіжно-розважальну програму «Свято закоханих сердець», на якій ведуча ознайомила учнів з цікавою історією та значенням дня святого Валентина. Захід ґрунтувався на постійному діалозі між учасниками заходу та ведучою, що сприяв розвитку емоційно-чуттєвої сфери юнаків та дівчат та згуртовував учасників невеликих команд між собою. Учні розповідали поетичні твори про ніжне, високе й щире почуття, яке кожен бажає відчути – кохання, майстерно танцювали, переглянули відео «Бумеранг любові». Родзинкою святкової програми стали цікаві ігри та конкурси, в яких юнаки та дівчата показали свої як інтелектуальні, так і творчі здібності, при виготовленні листівок-валентинок та креативних сердечок виконаних у техніці крафтпапер. Глядачі та учні були у захваті від подарунків та створеної організатором святкової атмосфери!

         Бібліотекою ліцею 12 лютого, до Дня святого Валентина презентовано прем’єру однієї книги «Курячий бульйон для душі. 101 історія про кохання» американських авторів Джека Кенфілда, Марка Віктора Гансена, Емі Ньюмарка. Тут зібрані невигадані, неймовірні й захоплюючі історії справжнього, щирого, непідвладного часу ніжного кохання. І може, хтось скаже, що справжньої любові не існує, але літературні герої 101-ої історії переконають вас у протилежному. Також цьому дню, бібліотекою приурочено святкову акцію «Візьми цитату з собою!», де кожен бажаючий міг взяти собі найкращі вислови про кохання багатьох видатних людей: літераторів, мислителів, співаків, громадських діячів, як українських так і зарубіжних. Так, для кожної людини День святого Валентина, покровителя закоханих – особливий, головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячих сердець!

Categories: