Тиждень історії на тему: “Україна понад усе!”

З 15 по 19 лютого 2021 року було проведено тиждень історії на тему: “Україна понад усе!”

Згідно з планом здобувачі освіти були залучені кожного дня до проведення заходів, бесід, виховних годин.

В понеділок увазі представлено виставка колажів, буклетів, стіннівок, плакатів під гаслом: “З Україною в серці!” та переглянуто відеогазету з групою №97: “Україна це ми!” Учні виступали з повідомленнями, презентаціями про історичне минуле Олександрії та Кропивницького.

У вівторок проведено урок інформування у групі №98 “Цікаві факти про Україну” та представлено колаж, який зацікавив учнів про мальовничі куточки нашої Батьківщини.

У групі №92 в середу – відкрита виховна година: “Історія навколо нас” (технології ближнього майбутнього). Під час виховної години розглянуто новітню техніку, що застосовується у сільському господарстві та безпілотне управління вантажними автомобілями.

Між групами №97 та №99 у четвер відбулося змагання “Кращий знавець історії.” Перемогу здобула група команда групи №97. Але обидві команди виявили міцні знання з історії.

У п’ятницю проведено брейн-ринг “Моя держава – Україна” між групами №97 та №98, де учні пригадали події та видатних українців різних періодів історії.

Categories: