Пролунав Останній дзвоник 2020/2021 навчального року

30 червня в Олександрійському професійному аграрному ліцеї, для здобувачів освіти пролунав Останній дзвоник. На подвір’ї зібралась дружна ліцейна родина: ліцеїсти, їхні батьки майстри виробничого навчання та викладачі. Свято було дуже емоційне, яскраве та незвичайне. Все дійство проходило у формі квесту, із руханками та цікавими і креативними завданнями, а метою було – пошук дзоника.

Всі учасники із великим задоволенням приймали в участь в усіх завданнях та конкурсах.

Щирі напутні слова від директора ліцею, сколихнули кожного, хто був присутній на святі. Сергій Григорович, у цей дуже хвилюючий момент, коли переповнюють емоції радості, тривоги та смутку, підтримав своїми словами кожного. Він наголосив, що почуття радості сьогодні, бо випускників чекає щось нове і смуток, бо завершується певний етап на життєвому шляху. Побажав сили і наснаги, зробити у житті все, що собі поставили на меті, порадив зробити так, щоб кожна хвилина життя, була тим стержнем, на якому будується досвід, знання та уміння, і найголовніше – професійне зростання, в тій професії, яку обрали щоб іти по життю.

Також, на свято було запрошено гостей, співака Сергія Андрійченка, який виконав дві музичні композиції “Родина” і “Бо без неї ніяк” та дует від танцювального колективу Користівського ліцею “Вікторія”.

А на завершення всього феєричного дійства, виступила учениця нашого ліцею, Крістіна Чумак, яка подарувала усім присутнім свій хореографічний шедевр танцю.

Categories: