Ліцеїсти аграрного ліцею відвідали ТОВ ХПП «Добронадіївське»

ТОВ ХПП «Добронадіївське», яке розташоване на території Добронадіївського старостинського округу Попельнастівської сільської ради, займається прийманням, сушінням, очищенням, зберіганням та відвантаженням зернових та олійних культур.Сьогодні, 7 жовтня, ліцеїсти Олександрійського професійного аграрного ліцею відвідали ТОВ ХПП «Добронадіївське». 19 ліцеїстів першого курсу, які навчаються за спеціальністю “Слюсар із ремонту сільськогосподарських машин та устаткування; тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; водій автотранспортних засобів категорії “С” мали змогу наочно ознайомитися з роботою та специфікою даного хлібоприймального підприємства.

Цікаву екскурсію в адмінприміщенні ТОВ ХПП «Добронадіївське» та на його території провів головний інженер підприємства Андрій Григорович Подкур. Зокрема, він детально розповів про технологічний процес ТОВ ХПП «Добронадіївське», методи зберігання та шляхи транспортування зерна.

Для ліцеїстів такі ознайомчі екскурсії дуже пізнавальні, оскільки хлопці здобувають професії, які нині є розповсюдженими на підприємстві. Тож сьогоднішні ліцеїсти — потенційні кандидати на роботу в ТОВ ХПП «Добронадіївське». Ініціатива проведення екскурсії належить генеральному директору компанії “Гермес-Трейдінг” агрохолдингу “АгроВіста”, депутату Кіровоградської обласної ради Юрію Скічку.

За матеріалами газети “Сільський вісник”

Categories: