З Днем працівників освіти!

У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти. Свято тих, хто засіває в юних душах велику любов до України, її народу і землі.

Щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівника освіти. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

Завдяки самовідданій праці наших педагогів, невтомному творчому пошуку, високому професійному досвіду, життєвій мудрості, чуйності та сердечній теплоті рівень якості освіти в ліцеї, є одним із найкращих в області, країні! Колектив постійно йде вгору, набираючи стрімких висот та здобуваючи нові перемоги.

У сучасному світі якісна освіта, є ключовою умовою для ефективного суспільства знань. Воістину велика справа, якою Ви займаєтеся, має величезну значимість для процвітання країни – Ви виховуєте наше майбутнє, висококваліфікованих кадрів!

Професія викладача поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і вимогливість!

Педагогам суспільство довірило найцінніше – збереження культурних надбань людства, всебічний розвиток й виховання наступних поколінь і наша alma mater поєднує ці провідні напрями.

Бажаємо Вам, дорогі освітяни, невичерпних творчих сил, всеперемагаючої любові до своєї професії, мудрості, достатку, миру і злагоди! Нехай в професійній діяльності буде багато яскравих ідей, нехай, в оселі буде завжди щастя, а в серці – любов!

Categories: