Зустріч з військовим

В рамках Тижня з БЖД “Журба здоров’я відбирає, а радісна думка прибавляє!”, до ліцею на виховний захід було запрошено, Романа ТЕРЕЩЕНКА, оператора безпілотних літальних апаратів та аеро розвідки дистантно – штурмових військ Легендарної 80-ї бригади, яка з перших днів повномасштабної війни вела бої на Донеччині, Луганщині, Херсонщині, Києві.

Захід розпочався традиційно, в навчальній аудиторії, але була оголошена Повітряна тривога, і довелося продовжувати зустріч в укритті ліцею. 

У міні кінозалі, нашого укриття, було продемонстровано ролик роботи “Літуна”, із застосуванням безпілотного літального апарату, який надихнув, придав сил і віри в наших захисників! 

Під час заходу здобувачів освіти ознайомили з алгоритмом дій під час виявлення підозрілих предметів. 

Найближчими днями заплановано  проведення майстер класу по керуванню FPV дронами!

Ліцей в недалекому майбутньому, планує створити гурток керування аграрними дронами, тому це буде цікавий і пізнавальний старт діяльності гуртка. 

А на завершення заходу, Роман подякував голові Приютівської ОТГ Андрію КОЛОМІЙЦЕВУ, жителям та педагогічним працівникам громади у зборі коштів на придбання дронів для військових, та   наголосив, – Війна завершиться, Перемога буде за нами і радість від цього,  поверне здоров’я і позитивний дух для відбудови нашої з вами, вільної і незалежної, держави.

Categories: