Довіра – перша запорука міцної дружби та тісної співпраці!

20 травня 2021р. Олександрійський професійний аграрний ліцей радо відкрив свої двері для учнів старших класів навчальних закладів міста, району, області і всіх бажаючих більше дізнатися про навчальний заклад, професії та умови вступу.

День відкритих дверей розпочало керівництво ліцею.

Для потенційних абітурієнтів організували майстер – класи з професій «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування; тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії “А1”, “А2”, “В1”); водій автотранспортних засобів (категорія “С”)», «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; водій автотранспортних засобів категорія “С”; машиніст крана автомобільного», «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник» та екскурсії корпусами і територією навчального закладу. Кожен бажаючий отримав профорієнтаційні буклети та мав нагоду детальніше ознайомитися з умовами вступу за певним напрямом підготовки.

Щира зацікавленість старшокласників та активна участь у майстер – классах, допоможе визначитися з майбутньою професійною діяльністю, яка стане запорукою їхнього добробуту.

Categories: