ДИТИНСТВО БЕЗ ВІЙНИ

У рамках благодійної акції “Дитинство без війни”, працівниками, здобувачами освіти та випускниками нашої Альма-матер (Ростислав ВАКАЛО-АНДРЄЄВ професія “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; водій автотранспортних засобів категорії “С”; машиніст крана автомобільного”; Єлизавета САМОЙЛЕНКО, Ульяна МАЇК професія “Перукар (перукар – модельєр), манікюрник”) та Діана КОНДРАТЬЄВА випускния ліцею) було проведено розважальну програму для дітей, які змушені були тимчасово покинути свої домівки на Харківщині і Донеччині. 

Під час виховного заходу було проведено: вікторину “Я-українець”; рухливу гру “Струмочок”; мвцюйстер-класи ‘Українська коса-дівича краса” та “Автомобільні підвіски”.  

Акція проходила у невимушеній, позитивній атмосфері, діти із великим задоволенням приймали участь у розважальній програмі. 

Дівчатка залишились дуже задоволені, своїми новими зачісками, ліцеїстки та випускники плели гарні українські коси та колоски. Кожен залучився до виготовлення патріотичних підвісок, для наших захисників, мужніх воїнів за віру, волю і правду – ЗСУ! Найбільше підвісок виготовив Марк, хлопчик, у якого болить, те, що відбувається в нашій країні, він хотів, хоч таким чином, показати свою повагу перед нашими військовими. Наприкінці заходу учасників чекали приємні сюрпризи – солодкий стіл та подарунки, які було зібрано зусиллями здобувачів освіти і працівників ліцею (толокари, іграшки, інтелектуальні ігри, розмальовки та канцтовари).

Categories: