ДЕНЬ ЄДНАННЯ УКРАЇНЦІВ!

Президент України Володимир Зеленський заснував, починаючи із 16 лютого 2022 року – Днем Єднання українців!

Хочеться процитувати нашого Президента Володимира Зеленського: “Нас лякають великою війною та ще раз призначають дату військового вторгнення. Це вже не вперше. З нами системно ведуть війну на всіх фронтах. На військовому, на дипломатичному на енергетичному та на інформаційному фронті – прагнуть посіяти паніку серед громадян та інвесторів через засоби масової інформації.

“Ми добре знаємо, де поруч з нашими кордонами чужа армія, її чисельність, її локації, її оснащення та її плани, але нам є що протиставити. У нас чудова армія. Наші хлопці мають унікальний бойовий досвід і сучасну зброю. Ми прагнемо миру і ми хочемо вирішувати всі питання виключно шляхом переговорів, виключно дипломатичним шляхом. Ми не робимо замах на чуже, але і свого не віддамо”, – наголосив Зеленський.

У цей день, працівники ліцею приєдналися до проведення Всеукраїнської акції, та прийняли участь у флешмобі, під назвою «#українці_єдині!» на якому було піднято Державний прапор України, кожен взяв у руки державну символіку та синьо-жовті стрічки, аби підняти свій дух, скріпити віру свій народ, свою армію, свої можливості.

Також, викладачем Вікторією ЗАХАРЧУК, було проведено телеміст за допомогою платформи Google Meet, для здобувачів освіти ліцею, під назвою: «Ми спокійні! Ми сильні! Ми разом! Великий народ – великої країни!»

Департамент освіти і науки Кіровоградської ОДА

#В_Єдності_Сила

#UAразом

Categories: