Вільні сини України

3 грудня для групи ТМШ 9-21 (“Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устатковання; тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва категорії А1 А2 В1; водій автотранспортних засобів категорії С”) було проведено урочисту зустріч із майстром виробничого навчання Євгеном ЛІПОДАТОМ, який є учасником збройного конфлікту на сході нашої країни. 

Під час зустрічі художній керівник ліцею Альона КОВАЛЬ розповіла присутнім про важливі дати, які ми будемо відзначати 6 грудня, а саме – День Збройних Сил України та День визволення Олександрії та району від фашистських загарбників під час Другої Світової війни. 

Присутні із захопленням та глибоким відчуттям патріотизму слухали пісню у виконанні художнього керівника ліцею Володимира НЕВАТУСА “Браття українці” та вірш “Син”, який зачитала ліцеїста групи 99 (“Перукар (перукар – модельєр); манікюрник”) Юлія СКРИПКА. А кульмінацією заходу було покладання квітів, в знак пошани полеглим солдатам 468 стрілецькому полку 111 стрілецької дивізії, які загинули обороняючи важливий стратегічний об’єкт – висота 154,6 метра.

Categories: