В рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності що розпочався сьогодні в ліцеї, для здобувачів освіти І курсу групи Т-24 (професія “Слюсар з ремонту с/г машин та устаткування, тракторист машиніст с/г виробництва кат.”А1”, “A2”, “B1″, водій автотранспортних засобів кат.”С”) та ІІ курсу групи П-23 (професія “Перукар, перукар – модельєр; манікюрник”), медичною сестрою Надією РАРІК, було проведено виховну годину на тему здорового харчування.
Учасники заходу дізналися про важливість правильного харчування та як розпізнати корисні продукти для здоров’я.
На завершення, було організовано захопливу гру “Визнач продукти: зелені, жовті, червоні”, під час якої учні активно відгадували до якої категорії належать різні продукти за принципом харчового світлофора. Це допомогло краще зрозуміти, які продукти варто вживати частіше, які обмежувати у своєму раціоні, або – виключити взагалі.
Такий захід сприяє формуванню в учнівської молоді свідомого ставлення до свого здоров’я та правильного харчування!